Solna SpecialistCenter

Om oss

Solna SpecialistCenter har varit etablerat i Solna sedan 2004. Kliniken har därför ett stort patientunderlag och många nöjda patienter. Verksamheten är lagom stor för att skapa en trevlig miljö för både patienter och läkare.

Hos Solna SpecialistCenter finner du specialistkompetens inom öron-näsa-hals, endokrinologi, diabetologi, hematologi (blodsjukdomar) och allmänmedicin.  Våra läkare har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom sina respektive specialistområden. Solna SpecialistCenter ligger centralt i Läkarhuset, Solna Centrum, med två apotek i omedelbar närhet. I byggnaden finns även laboratorium, barnläkarmottagning, VC, BVC, MVC, kardiolog samt tandläkare och tandhygienister.

Solna SpecialistCenter har erhållit hälso- och sjukvårdsnämndens miljödiplomering. Vi arbetar kontinuerligt för att minska negativ miljöpåverkan i verksamheten och för att långsiktigt främja miljö och hälsa. Solna SpecialistCenter välkomnar synpunkter från våra patienter som hjälper oss att utvecklas i positiv riktning angående både miljöansvar och vår verksamhet i övrigt.