Solna Specialistenter

Lediga tjänster!

Bästa kollega!

Vi söker Dig till vår specialistläkarmottagning.

Om du vill skapa dig en framtid på en mindre klinik så är denna plats rätt för dig. Vi kommer erbjuda dig mycket goda villkor i en trevlig och familjär atmosfär där du kommer ha stora möjligheter att utvecklas inom din specialitet. Du kommer även kunna påverka din arbetssituation och framtid i samarbete med våra andra specialister och sjuksköterskor. Du kommer till stor del kunna styra över dig själv och göra snabba förändringar av verksamheten om du vill. Det här är en mottagning med korta beslutsvägar.

 Om oss

Solna SpecialistCenter är en specialistläkarmottagning med gott rykte som funnits i Solna sedan 11 år tillbaka och har därför ett mycket stort patientunderlag. För närvarande erbjuder vi bland annat ÖNH-mottagning, allmänmedicin, endokrinologi och audiologisk verksamhet. Vi söker nu på våra patienters efterfrågan en dermatolog och en neurolog som vill bli en del av vårt specialistteam.
Vi finns i Läkarhuset inne i Solna Centrum och har ett nära samarbete med de andra klinikerna i samma hus såsom; vårdcentral, BVC, MVC, laboratorium och barnläkarmottagning. Till Solna Centrum tar man sig enkelt med såväl tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar vilket gör att patienter från hela Stockholms län enkelt kan ta sig till oss.

Kliniken har avtal med Stockholms Läns Landsting.

Arbetstider

Vi önskar att du helst kan vara i tjänst måndag till fredag cirka 30 tim/vecka. Men det finns även möjlighet för dig att arbeta någon eller några dagar i veckan. Kliniken är stängd helger och röda dagar.

Vi ser mycket fram emot att höra från Dig så vi kan träffas och prata mer med varandra!

 

 

info AT solnaspecialistcenter.se